روش پخت ماهی سرخ کرده

ماهی سرخ کرده یکی از غذا های مورد علاقه جنوبی ها هست، البته اینجا غذا های زیادی با روش های مختلف با ماهی درست میشه که یکی از اون ها ماهی سرخ کرده هست، که الان یکی روش پخت ماهی سرخ کرده رو بهتون میگیم

یکی از راز های عطر و طعم غذا های جنوب استفاده ادویه جات عالی و تند و تیز اینجاست

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی۱ عدد
آرد۱ پیمانه
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
سیر۳ حبه
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه ماهی سرخ شده

مرحله اول

برای تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه در ابتدای کار ماهی را شکم ماهی را با چاقو تیز باز کرده و به خوبی می شوییم، سپس مقداری زیادی نمک به ماهی اضافه کرده و آنرا به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان ماهی را به خوبی شسته تا سطح آن عاری از نمک شود، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شده و کاملا خشک شود. در ادامه ماهی را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا با هم مخلوط کرده و به صورت پخش روی ماهی می ریزیم، سپس به مدت ۵ دقیقه به خوبی ماساژ می دهیم تا مزه ها به خورد ماهی بروند.

مرحله چهارم

حالا سیر و پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به ظرف اضافه می کنیم، سپس روی ظرف را با سلفون یا درپوش می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا طعم دهنده ها به خورد ماهی بروند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان ماهی را از مواد طعم دهنده جدا کرده و درون آرد می غلطانیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله ششم

حالا ماهی را درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم یک طرف آن کاملا سرخ و مغز پخت شود. زمانی که یک طرف ماهی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن نیز کاملا سرخ شده، سپس از تابه خارج می کنیم.

مرحله هفتم در این مرحله ماهی سرخ شده را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به دلخواه با مقداری جعفری تازه، زیتون و گوجه گیلاسی تزیین می کنیم. در نهایت ماهی سرخ شده را به همراه شوید پلو سرو می کنیم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *